Vampir Hakkında ?
1 sayfadaki 1 sayfası
Vampir Hakkında ?
Öncelikle herkese selamlar siteyi yeni fark ettim ve üye oldum gerek araştırmalar yapın yayınlayan gerek siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim. Affınıza sığınarak benim sorum şudur. Açıkçası vampirlerin var olduğuna inana biriyim. Ufolar dünya dışı yaşam cinler, hayaletler vs gibi doğa üstü olaylarada inanıyorum açıkçası uzaylıların olduğu bir evrende vapirlerin de olmasını çok normal buluyorum boş boşuna bu kadar filmini dizisini kitabını yapmazlardı öyle değel mi.
Lafı fazla uzatmadan soruma geçmek istiyorum. Sitede yazanlar dışında vampirler hakkında bilgi sahibi olan vampirlerin gerçek olduğunu bilen ve vampirleri gören hatta konuşan arkadaşların bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum. İstanbul çok büyük bir şehir ve dünyanın tam ortası denebilecek bir konumda bulunuyor, eşbet bu şehirdede bir vampir klanı vardır bilgielrinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum .
Lafı fazla uzatmadan soruma geçmek istiyorum. Sitede yazanlar dışında vampirler hakkında bilgi sahibi olan vampirlerin gerçek olduğunu bilen ve vampirleri gören hatta konuşan arkadaşların bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum. İstanbul çok büyük bir şehir ve dünyanın tam ortası denebilecek bir konumda bulunuyor, eşbet bu şehirdede bir vampir klanı vardır bilgielrinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum .
Warrior8734- Fledgling Vampir
Similar topics
» Vampir İsminiz
» Moderatörlük Hakkında
» Vampirlerin Varlığı Hakkında Araştırma
» Vampir Haberleri
» Gerçek Vampir
» Moderatörlük Hakkında
» Vampirlerin Varlığı Hakkında Araştırma
» Vampir Haberleri
» Gerçek Vampir
1 sayfadaki 1 sayfası