ÇIKMAZ SOKAK
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ÇIKMAZ SOKAK
arkadaşlarla beraber dershaneden eve gelirken biraz macera yaşamak istedik istemez olalım çıkmaz ve karanlık bir sokağa girdik... birden evlerin tüm ışıkları söndü .. zaten çok da fazla ev yoktu... tüm sesler kesildi sokakta sadece biz vardık o anki panikle birbirimize sarıldık ilerıden birçığlğk sesi geldi o yöne koştuk... hiç bir şey yoktu biraz daha ileride gözleri bembeyaz yüzü kan içinde bir kadın gördük tabi kadına benzerse...kadın elindeki hançerlebize doğru yavaş adımlarla yürümeye başladı...o an sanki kalbimiz duracaktı...biz kaçmaya başladık... kadın birden önümüzde belirdi...ve aramızdan betül arkadaşımıza hançeri sapladı...o anda birden uyandım...birden telefon çaldı...betülün annesi arıyordu... ağlıyordu...ne oldu diye sordum...betül sabah odasına girdiğimde yoktu her yeri aradık ama yine yok dedi daha sonra dışarıyı aradıklarında çıkmaz bir sokakta kanlar içinde yerde yattığını ve yanında kanlı tarihi bir hançer olduğunu gördük...haber vermek için kaderi aradım...rüyamı ve olanları anlattım...verdiği cevap karşısında şok oldum...AYNI RÜYAYI ODA GÖRMÜŞ...
reyhan- Fledgling Vampir
Geri: ÇIKMAZ SOKAK
Dİğer mesajınız için ayrı bir konu açılmıştır. Kan Kokusu
WebBoy- Moderator
- Klanı : Brujah
Geri: ÇIKMAZ SOKAK
tesekkurler guzel hıkaye
BuLLeT VaLaNTiNe- Moderator
1 sayfadaki 1 sayfası